Menu

Diverse advertentie mogelijkheden

Neem contact met ons op
"A goal without a plan is just a wish."

Wanneer er gekeken gaat worden naar zoekmachineadvertentie, dan komen er diverse platformen naar voren waar Bespoke mee werkt. Hieronder worden een aantal concepten opgenoemd waar Bespoke kennis over heeft en ook kan worden toegepast voor het bedrijf! 

Adverteren op Google

Google is veruit het belangrijkste kanaal om adverteren in te zetten. Google is namelijk de populairste zoekmachine en dat niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Binnen deze zoekmachine komen de diensten SEA (Google AdWords) en SEO ook het meeste samen. Het nadeel van het alsmaar populairder worden van Google is dat de concurrentie erg groot en nog steeds groeiende is. Dit en het feit dat Google continu verandert houdt ons als Adwords specialist op scherp en maakt het uitdagend om die concurrentie toch steeds voor te blijven op het gebied van adverteren op Google. De AdWords specialisten van Bespoke helpen je graag met het rendabel krijgen en behouden van je Google AdWords campagnes.

Adverteren op Bing

Adverteren op Bing is te vergelijken met adverteren via Google AdWords. Sterker nog, het is mogelijk om AdWords campagnes één op één over te zetten naar Bing Ads, zoals het advertentieplatform van Microsoft en Yahoo! heet. Hoewel het bereik van Bing en de aangesloten websites in Nederland niet vergelijkbaar is met het bereik van Google, kan het toch interessant zijn om met het adverteren op dit alternatieve advertentieplatform aan de slag te gaan. Adverteren op Bing kan bijvoorbeeld wanneer de AdWords klikmarkt voor jouw branche verzadigd is en de klikprijzen de pan uit rijzen. Maar ook wanneer jouw doelgroep goed aansluit bij de bezoekers die zich op Bing of Yahoo! bevinden. Onze specialisten onderzoeken de mogelijkheden en gaan graag voor je aan de slag met het opbouwen en optimaliseren van een Bing Ads campagne.]

Adverteren op Marktplaats

Online adverteren kent vele verschillende mogelijkheden, zo ook het adverteren op Marktplaats. Sinds de oprichting van Marktplaats in 1999 is het uitgegroeid tot één van de best bezochte websites van Nederland met ruim zes miljoen unieke maandelijkse bezoekers. En ook jouw doelgroep kan hiertussen zitten, op zoek naar interessante aanbiedingen en koopjes.

Admarkt is het online platform voor zakelijk adverteren op Marktplaats. Het werkt met een vergelijkbaar advertentiesysteem als Google AdWords. Een groot voordeel van Marktplaats adverteren is dat bezoekers van Marktplaats een koopintentie hebben. En dit geldt niet voor iedereen die zoekt via Google. Adverteren op Marktplaats kan een goede aanvulling zijn voor de online marketingstrategie van jouw bedrijf en hierbij kan Bespoke jou helpen. Onze SEA specialisten zijn graag betrokken bij het opzetten en  optimaliseren van jouw Admarkt advertenties.

Adverteren op LinkedIn

Het sociale netwerk LinkedIn, opgericht in 2003, is gericht op vakmensen. Sinds augustus 2012 zijn er wereldwijd ongeveer 175 miljoen geregistreerden. Het aantal Nederlandse LinkedIn leden staat op ongeveer 3,4 miljoen. Met behulp van LinkedIn Ads is het mogelijk om op dit zakelijke netwerk te adverteren. Zowel MKB als multinationals hebben de mogelijkheid om te adverteren op LinkedIn. Het grote voordeel van LinkedIn is dat je de doelgroep goed kunt specificeren op onder andere locatie, functie en industrie. Je bepaalt zelf het budget en je betaalt alleen voor je LinkedIn Ads als er ook daadwerkelijk op de advertentie wordt geklikt!

Adverteren op Facebook

Bespoke Internet Marketing zet zich in om zoveel mogelijk relevant verkeer naar websites te leiden. Online adverteren speelt hierbij een belangrijke rol. Binnen het online adverteren kijken we ook naar andere mogelijkheden dan alleen adverteren in Adwords, zoals adverteren op Facebook. Facebook leent zich, met zijn miljoenen dagelijks actieve gebruikers, uitermate voor diverse brandingdoelstellingen en in sommige gevallen zelfs voor direct sales. Je kunt op basis van sociaal demografische kenmerken, heel gericht jouw specifieke doelgroep(en) definiëren en bereiken met behulp van Facebook Ads. Via het adverteren op Facebook kun je jezelf richten op het promoten van jouw eigen Facebook pagina en/of eigen website. Je kunt onder andere je online aanwezigheid vergroten, invulling geven aan je imago, likes genereren en meer nieuwe bezoekers trekken. Met het op de juiste manier inzetten van deze Facebook Ads helpen we je bij Bespoke graag op weg.

Online marketing