Menu

Google Local Search

plan een afspraak met bespoke
"A goal without a plan is just a wish."

Heb jij een eigen bedrijf, dan wil je natuurlijk lokaal gevonden worden. Dit wordt gedaan aan de hand van Google local search. Bespoke helpt jou met het juist invullen hiervan en jouw bedrijf zal te vinden in de omgeving waar het bedrijf zaken doen. De reden waarom dit belangrijk is, is dat steeds meer mensen zoeken aan de hand van hun locatie. Staat die locatie bij jou in de buurt, dan zorgt Google dat jij zichtbaar wordt. 

Waarom is het belangrijk?

Voorheen draaide het voornamelijk om op de eerste plaats komen te staan of op de eerste pagina van de Google Ranking. Als lokaal bedrijf is het op nummer 1 staan alleen interessant bij jouw omgeving. Je hoeft niet op de eerste plek te staan in Friesland, als je in het zuiden woont. Voor lokale bedrijven is het ook niet rendabel om zo ver te gaan reizen voor bijvoorbeeld een muurtje te schilderen. Het is belangrijk dat jouw bedrijf naar boven komt staan als iemand een zoekwoord intypt die bij jouw bedrijf past en in de omgeving woont. Hiervoor schakelt Bespoke Google Local Search in, om dit te versterken. Daarnaast gaat dit zeer goed samen met andere tools die ervoor zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar wordt en blijft. Wij stoppen alleen energie in de dingen die echt interessant zijn voor jouw bedrijf. 

Online marketing

Kies voor Bespoke

Wij zijn zelf begonnen als een lokale marketingbureau en hebben de juiste kennis en deskundigheid om dit ook te doen voor jouw bedrijf. Onze specialisten staan voor jou klaar om naar jouw wensen te luisteren en hier advies op te geven. Samen zullen wij streven naar een groei en zullen wij jouw online activiteiten optimaliseren zoals jouw website.