Menu
"A goal without a plan is just a wish."

Met linkbuilding worden er linkjes verkregen die leiden naar jouw website vanuit een andere website. Des te groter de relevantie is van de website des te meer er vertrouwen wordt gegeven door de zoekmachine. Google kijkt naar de autoriteit van een webpagina en als deze gelinkt wordt door relevante websites, scoren ze hoog in de ranking van Google. Linkbuilding is een onderdeel dat wordt toegepast bij zoekmachine optimalisatie. 

Het is belangrijk dat de linkjes kwalitatief zijn, maar ook dat het natuurlijk oogt. Het mag niet gemanipuleerd overkomen voor de bots van de zoekmachines. Linkbuilding is dan ook het verkrijgen van links van een website voor een bepaald onderwerp. Het kan zeer specifiek zijn als een blog/product of juist wat algemener op het merk. 

SEO backlink

Het verwijzen naar een pagina wordt ook wel backllinks genoemd. Het is een belangrijk onderdeel binnen de online marketing strategie. Net zoals het optimaliseren van de website belangrijk is, kijkt Google nadrukkelijk naar verwijzende links of domeinen en zijn doorgaans een doorslaggevende factor op de page ranking te bepalen. Door middel van diverse tools kunnen de aantal links bekeken worden. Mocht je zelf nauwelijks links hebben, dan helpt Bespoke graag met het verkrijgen van kwalitatieve backlinks, die verwijzen naar jouw pagina. 

Online marketing

Bespoke als linkpartner

Bespoke helpt met het zoeken naar juiste zoektermen met volume om daarop te gaan linken. Zo zorgen wij, samen met onze specialisten, dat jouw pagina’s beter zichtbaar zijn. Vraag vandaag nog een gesprek aan met Bespoke om een linkbuilding strategie samen te stellen en samen zullen we strijden voor een plaats in de top 10 van de zoekresultaten. Het is een onmisbaar segment binnen de marketingmix en het helpt doorgaans altijd met het helpen van meer resultaat en conversie. 

Het voordeel van een samenwerking met Bespoke is dat de regelgeving rondom linkbuilding continu veranderd. Onze specialisten zijn doorgaans snel op de hoogte van veranderingen en kunnen deze eenvoudig verwerken in jouw linkbuilding strategie.