Menu

“In the business world, everyone is paid in two coins: cash and experience. Take the experience first; the cash will come later.” > Harold Geneen

Marketing consultancy

plan een afspraak met bespoke
"A goal without a plan is just a wish."

Wanneer wij het hebben over marketing consultancy dan spreken wij over adviseren, plannen en ondersteunen bij een groeiende marketingmix en de boodschap ervan. De consultant van Bespoke zal luisteren naar de wensen van de klant, samen doelstellingen vast stellen en een passende aanpak ontwikkelen. 

Wat is de functie van een marketing consultant?

De voornaamste functie van een consultant is advies geven op diverse marketingaspecten. Zo kan een consultant aanwezig zijn van a tot z (concept tot evaluatie), maar dit hoeft niet altijd het geval zijn. Wij zullen fungeren als extern bureau en kunnen de strategie die de organisatie controleren en eventueel bijstellen om het maximale resultaat eruit te halen. 

Strategie

Bespoke als marketing consultant:
Er zijn doorgaans een aantal features die de organisatie heeft, wanneer er gekozen wordt voor Bespoke als partner. Dit zijn de volgende features:
    • Het bedrijf hoeft zelf niet de kennis of personeel om een volledig marketing concept in te vullen en uit te voeren. 
    • Bespoke heeft de kennis van de laatste ontwikkelingen die spelen in de marketing markt. 
    • Het krijgen van advies vanuit een ander en objectief perspectief. Ongeacht wat het advies is, Bespoke zal altijd een eerlijk en betrouwbaar advies geven. 
    • Bespoke biedt de mogelijk om marketing taken over te nemen en zelf uit te voeren door onze eigen specialisten. De consultant staat dichtbij de specialisten waardoor het contact zeer eenvoudig gelegd wordt. 

Online marketing

Wat kan Bespoke voor jou betekenen

Door samen te werken met Bespoke stellen wij onze deskundigheid en vakmanschap graag open. Wij kunnen consultancy bieden op webdesign, marketing strategie, online marketing en nog meer facetten. Wij denken graag mee om het merk, product of dienst te versterken met onze creatieve oplossingen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden, vraag dan nu een gesprek aan en samen zullen wij de mogelijkheden bespreken.