Menu

Online marketing

Plan een afspraak
"A goal without a plan is just a wish."
Onze specialisten hebben alle kennis in huis die je nodig hebt om online te groeien. Denk daarbij aan SEA, SEO, Usability, Content, Analytics, Social Media en Affiliate.
Get to know us Creative Branding Consultancy

Social media specialist


Social Media Marketing is op dit moment een populaire marketing techniek waarbij je gebruikt maakt van de diverse social media websites zoals bijvoorbeeld Facebook, Pinterest Twitter, LinkedIn en Instagram. Door het opzetten van een sterke social media campagne vergroot je je bereik met relatief lage kosten. Bespoke agency heeft veel ervaring met het opzetten van deze campagnes, en éénmaal opgestart is een campagne makkelijk (en vaak zonder hoge kosten) door jezelf te onderhouden.

Zoekmachine optimalisatie ( SEO )
Zoekmachineoptimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization of SEO) is het optimaliseren van je website zodat deze een grotere kans heeft om sneller gevonden te worden in de diverse zoekmachine's zoals bijvoorbeeld Google Bing & DuckDuckGo. Door een goede zoekmachineoptimalisatie vergroot je dus je kans om op de eerste pagina's van de zoekmachines terecht te komen. Hoe hoger je staat hoe meer mensen je website zullen vinden.
Belangrijk hierbij is dat Bespoke een analyse maakt van de beste zoekwoorden voor jouw website zodat je daadwerkelijk gevonden wordt door mensen die op zoek zijn naar jouw product. Na het analyseren en samenstellen van deze zoekwoorden zal je website geoptimaliseerd worden. Afhankelijk van de concurrentie en de huidige sterkte van de domeinnaam ( inkomende link waarde ) kunnen we optioneel een linkbuilding campagne in gang zetten. Een vermelding in de organische zoekresultaten is gratis! Een goede SEO opzet van je website kan dus kostenbesparend zijn voor de toekomst en je organisatie blijven voorzien van benodigde leads op regelmatige basis.

Zoekmachine Marketing
Zoekmachinemarketing is een combinatie van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (in het Engels Search Engine Advertising of SEA). In Nederland richt men zich vooral op het adverteren op Google en in Bing ads. Je betaalt voor advertenties die getoond worden boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. Je advertentie word hierbij gekoppeld aan een woord (of woordgroep) waar een persoon naar zoekt. Het is dus erg belangrijk dat er vooraf een goede analyse is uitgevoerd over je doelgroep en welke woorden deze zullen gebruiken om een bepaald product te vinden.

Hierbij is een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) overigens erg belangrijk omdat dit de effectiviteit van je advertentie vergroot en de kosten van je advertentie verkleint. Afhankelijk van je doel stellen wij een zoekwoord analyse samen, maken we passende advertenties aan en zetten een reclame campagne voor je op. Het budget voor het vertonen van advertenties bepaal je zelf en kan per dag bijgesteld worden.

Internet Marketing
Internetmarketing is het verkopen van een product of dienst via internet. Hierbij maak je gebruik van een combinatie van technieken zoals SEO, SEA, reclamebanners, email marketing, virale marketing en meer. Internetmarketing is een veelvuldig ingezet middel om de effectiviteit van webshops en bedrijven die diensten leveren te vergroten. Bespoke agency richt zich vooral op 3 modellen van online marketing: e-commerce, affiliate marketing en lokale internet marketing.

E-commerce
Je verkoopt producten rechtstreeks aan consumenten of bedrijven. Je hebt bijvoorbeeld een webshop (of wil deze door mij laten maken) met eigen producte, of levert je eigen unieke diensten vanuit je website.

Affiliate Marketing
Je verkoopt producten van een ander bedrijf via je website voor een bepaalde commissie (percentage van de verkoopprijs van het product). Je hebt een website waarop je bijvoorbeeld producten promoot die te koop zijn bij BOL(.com). Bij elk verkocht product via je website krijg je een bepaalde percentage. Je hebt dus zelf geen fysieke voorraad. Ik help je bij het opzetten van een affiliate website en de marketing hiervan.

Lokale vindbaarheid
Een strategie waarbij je je vooral richt op een lokale markt of een kleiner regionaal gebied waarbij je snel een relatie opbouwt met je klanten. Nemen we Bespoke als voorbeeld dan zouden we ons bijvoorbeeld richten op nieuwe bedrijven in de omgeving van Budel. Het zou geen zin hebben, en nodeloos meer geld kosten, om een strategie op te zetten waarbij mogelijke klanten te ver weg gevestigd zijn.
 
Conclusie:
Bespoke partners helpt je bij het samenstellen van een goede online strategie gebaseerd op je wensen, je website, en je bedrijf. Een goed opgesteld marketing plan helpt je sneller potentiële klanten te vinden en te houden. Je bedrijf en website zijn klaar voor een voorsprong op je concurrenten en het behouden van deze voorsprong.

Tijd voor actie?
Kennis maken met Bespoke? Graag, want geen uitdaging is ons te gek! Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Plan een vrijblijvend gesprek