Menu

Soorten marketing concepten

Neem contact met ons op
"A goal without a plan is just a wish."

Bij Bespoke is het mogelijk om diverse concepten te verkrijgen die te maken hebben met marketing. Doorgaans zijn er vier die er bovenuit steken op basis van belangrijkheid. Dit zijn de onderstaande.

Social media marketing

Social Media Marketing is op dit moment een populaire marketing techniek waarbij je gebruikt maakt van de diverse social media websites zoals bijvoorbeeld Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram. Door het opzetten van een sterke social media campagne vergroot je je bereik met relatief lage kosten. Bespoke heeft veel ervaring met het opzetten van deze campagnes, en éénmaal opgestart is een campagne makkelijk (en vaak zonder extra kosten) door jou zelf te onderhouden.

Social media

Zoekmachineoptimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie is het optimaliseren van je website zodat deze een grotere kans heeft om sneller gevonden te worden in de diverse zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google en Bing.
Door een goede zoekmachineoptimalisatie vergroot je dus je kans om op de eerste pagina's van de zoekmachines terecht te komen. Hoe hoger je staat hoe meer mensen je website zullen vinden.

Belangrijk hierbij is dat Bespoke een analyse maakt van de beste zoekwoorden voor jouw website zodat je daadwerkelijk gevonden word door mensen die op zoek zijn naar jouw product. Na het analyseren en samenstellen van deze zoekwoorden zal je website geoptimaliseerd worden.

SEO

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing is een combinatie van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). In Nederland richt men zich vooral op het adverteren op Google. Je betaald voor advertenties die getoond worden boven en naast de natuurlijke zoekresultaten.

Je advertentie word hierbij gekoppeld aan een woord (of woordgroep) waar een persoon naar zoekt. Het is dus erg belangrijk dat er vooraf een goede analyse is uitgevoerd over je doelgroep en welke woorden deze zullen gebruiken om een bepaald product te vinden.

Hierbij is een goede zoekmachineoptimalisatie (SEO) overigens erg belangrijk omdat dit de effectiviteit van je advertentie vergroot en de kosten van je advertentie verkleint.

Afhankelijk van je doel stellen wij een zoekwoord analyse samen, maken we passende advertenties aan en zetten een reclame campagne voor je op. Het budget voor het vertonen van advertenties bepaal je zelf en kan per dag bijgesteld worden.

SEA

Internetmarketing

Internetmarketing is het verkopen van een product of dienst via internet. Hierbij maak je gebruik van een combinatie van technieken zoals SEO, SEA, reclamebanners, email marketing, virale marketing en meer. Internetmarketing is een veelvuldig ingezet middel om de effectiviteit van webshops en bedrijven die diensten leveren te vergroten.

Online marketing

Bespoke biedt een handige help

Bespoke helpt je bij het samenstellen van een goede strategie gebaseerd op je wensen, je website, en je bedrijf. Een goed opgesteld marketing plan helpt je sneller potentiële klanten te vinden en te houden. Je bedrijf en website zijn klaar voor een voorsprong op je concurrenten en het behouden van deze voorsprong. Er zijn overigens nog meer concepten te vinden, dus mocht je interesse hebben in een van de bovenstaande of een ander concept, neem dan contact op met Bespoke!