Menu

Wat is website analytics?

Neem contact met ons op
"A goal without a plan is just a wish."

Web analytics is het verzamelen van de statistieken van de websites en de social media van onze klanten met tools zoals Google Analytics. Het zijn objectieve gegevens van de bezoekers op je website. Welke pagina’s bekijken ze? Waar komen ze vandaan en waar verlaten ze je website weer? Wanneer je deze gegevens hebt, kun je ook veel gerichtere keuzes maken.

Waarom is het zo belangrijk?

Met goede web analytics kun je je hele bedrijf doormeten en alle kanalen samenbrengen waardoor je strategische en rendementsgerichte keuzes kunt maken. De Google Analytics consultant van Bespoke Internet Marketing beschikt altijd over een helikopterview waardoor deze een goed en onderbouwd advies kan uitbrengen.

Wat kan onze Google Analytics consultant voor je betekenen?

Onze Google Analytics consultant kan je van begin tot eind helpen met deze web analytics. Van het goed implementeren en het instellen van je dashboard tot het uitvoeren van verschillende soorten analyses en het maken van een evaluatierapport. Wij kunnen je helpen met uiteenlopende vraagstukken zoals:

  1. Welke bestemmingspagina werkt het beste voor deze advertentie?
  2. Hebben wij een mobiele website nodig?
  3. Wat levert mijn nieuwsbrief op?
  4. Ik investeer veel tijd in Facebook, levert dit eigenlijk iets op?

Website analyse - leer alles om jouw site te optimaliseren

Je hebt een mooie website waar je tevreden over bent. Maar wat vinden je potentiële klanten van je site? Vertrouwen ze je site, begrijpen ze wat je bedoelt en hoe ze contact op kunnen nemen? Je loopt vaak ongemerkt een hoop omzet mis doordat je website minder functioneert dan je dacht. Leer hoe je meer winst uit je website kunt halen met meestal simpele wijzigingen die je zelf kunt doen. Met een website analyse wordt jouw website grondig bekeken en krijg je een uitgebreid rapport met waardevolle informatie en slimme trucs om deze snel en effectief te optimaliseren. Zo leer je o.a.

  1. De veelgemaakte obstakels te verwijderen
  2. Tips en trucs voor een winstgevende websites
  3. Hoe bezoekers jouw site ervaren
  4. Je site zoekmachine vriendelijk te maken

Produceren van de website

Meer klanten en beter vindbaar

Wil je jouw website verbeteren zodat deze meer klanten oplevert of beter gevonden wordt door zoekmachines? Vraag direct een website analyse aan voor jouw site en leer alles om je site te optimaliseren. Je kunt kiezen voor een 'conversie optimalisatie analyse' en/of een 'zoekmachine optimalisatie analyse'. Kies je voor beide, dan krijg je een mooie korting!

“Marketing without data is just like driving with your eyes closed.” > Dan Zarrella