Menu
"A goal without a plan is just a wish."

Hoe je het ook went of keert; het oog wil ook wat. Onze webdesigners weten precies wat dat is, voor jouw doelgroep en jouw branche. Een goed en sterk design is een design dat klopt. Het is een geheel op elk front, of het nu gaat om een website of een webshop. Het zorgt ervoor dat het doel wordt behaald; informeren, de aandacht trekken, entertainen of bijvoorbeeld zorgen voor conversies. 

Alle uitingen die je gebruikt moeten naadloos op elkaar aansluiten en samen een geheel vormen. Zodat het ene kanaal en/of middel het andere versterkt. Zo werk je ook aan een sterke merknaam.

Hoe werken wij?

Een huisstijl voor jouw bedrijf ontwerpen kan zeker bij ons. Maar als je deze al hebt is er voor ons ook genoeg te doen. Het ontwerpen van banners voor display campagnes of social campagnes, een landingspagina maken of een werkende contactformulier toepassen voor leads te genereren. Alles is mogelijk bij Bespoke.

Aantrekkelijk

Een banner, webshop, website, welke uiting dan ook moet de aandacht trekken. Het moet er aantrekkelijk uit zien, zodat het jouw doelgroep aanspreekt en ze de boodschap zullen lezen. Maar het moet ook passen bij jouw huisstijl. Op die manier zorgt het voor herkenning bij de doelgroep. Bespoke kijkt naar de wensen van de klant en zal hier een passend advies voor geven. Samen zorgen wij dat jouw bedrijf aantrekkelijk wordt voor (potentiële) klanten. 

Conceptcreatie

Gebruiksvriendelijkheid

Vooral een webshop en een website moeten gebruiksvriendelijk zijn. De pagina’s moeten overzichtelijk zijn en belangrijke informatie moet gemakkelijk te vinden zijn. Ook jouw UPS’s horen hierbij. Deze wil je duidelijk naar voren laten komen en geven nuttige informatie aan de consument over jouw bedrijf. Het is belangrijk dat klanten eenvoudig door de website heen kunnen gaan en de juiste informatie direct kunnen vinden. Daar helpt Bespoke uiteraard ook bij! 

Responsive designs

Niet alleen voor Google is het belangrijk dat een website of -shop mobielvriendelijk is, maar ook zeker voor de consument. Het oriënterende proces gebeurt veelal op een mobiel of tablet en ook steeds meer aankopen worden op deze devices gedaan. Daarom is het heel belangrijk dat jouw website en -shop er ook responsive perfect uit zien en perfect werken. Doorgaans wordt er ook veel gewerkt met zoekmachineoptimalisatie.  

Concept ontwikkeling

Naast losse banners of een ontwerp voor een webshop of website, zijn wij ook heel goed in conceptontwikkeling. Dit begint bij een aantal concepten voor een website, waarbij wij ook alle andere middelen meenemen qua design en boodschap. Een concept van A tot Z uitgewerkt. Bijvoorbeeld als je een nieuw product hebt dat je op de markt wilt brengen, een nieuw bedrijf bent of een gave campagne op wilt zetten. Van design tot middelen tot aftersales.

Conceptontwikkeling

Heb jij een scherp en kritisch oog nodig om jouw design onder de loep te nemen? Of wil je graag dat wij meer middelen voor je uitwerken om in te zetten voor Online Marketing? Neem contact op met Bespoke en onder het genot van een kop koffie bespreken wij de eventuele mogelijkheden en samenwerking!