Menu
"A goal without a plan is just a wish."

U wilt een (professionele) website dan is de hoofdvraag wat de organisatie er eigenlijk mee wilt bereiken? Dat is de belangrijkste vraag als je overweegt een nieuwe site te ontwikkelen of een bestaande site aan te passen.

Content Management Systeem

Zeker als je regelmatig veranderingen in de inhoud van de site wilt aanbrengen, is een content management systeem sterk te overwegen. Met een content management systeem onderhoudt je eenvoudig en zonder technische kennis, de informatie op uw website. Bij Bespoke hanteren wij een eigen ontwikkelde CMS Systeem die doorgaans alleen voor klanten beheert worden. 

Leads, klanten, kostenbesparing?

Door bij de bouw met de doelstelling van de website rekening te houden, kan het behaalde resultaat sterk stijgen. Doelstellingen kunnen zijn:

  • Het bereiken van nieuwe klanten en het behalen van leads via internet;
  • Het direct verkopen via internet, waarbij klanten online de producten of diensten bestellen;
  • Als visitekaartje voor het bedrijf, de producten en diensten zonder dat sprake is van het directe verkoop of het verzamelen van leads.

Het besparen van kosten omdat je informatie via internet aanbiedt in plaats van via andere kanalen zoals telefoon of kantorennetwerk.

Website Ontwerpen

Een mooi ontwerp van de website is één. Een teveel aan creativiteit en technische hoogstandjes schaden eerder dan dat ze een professionele indruk wekken. Bezoekers willen snel bij de informatie uitkomen die ze zoeken. Een eenvoudige, overzichtelijke en consistentie structuur helpt.

Zoek optimalisatie

Zodra je een website hebt, wil je ook dat die gevonden wordt door de (potentiële) klanten. Het is goed om al bij de bouw van de website rekening te houden met de vindbaarheid in zoekmachines. Over zoekmachinemarketing leest u meer bij het onderwerp online marketing.  

Wil jij een professionele site gericht op resultaat zonder dat je te veel betaalt? Neem dan contact op met Bespoke. 

Google Adwords of ...

Misschien heeft de organisatie al een website, maar wil jij dat er méér potentiële klanten komen op de site. Bespoke biedt concrete oplossingen. Zoekmachine marketing is een krachtige en gerichte aanpak om de website onder de aandacht te krijgen van mogelijke klanten. Er kan geadverteerd worden in zoekmachines met Google Adwords of Yahoo! Search Marketing. Zoek optimalisatie, waarmee je in de reguliere resultaten van zoekmachines naar voren komt, is een andere optie.

Online marketingstrategie

Haal meer uit de website

Wil jij een website bouwen of een bestaande website aanpassen? Bespoke kan helpen met de diverse aspecten van de website.
Een aantrekkelijke, goed gestructureerde site die ook door de zoekmachines hoog aangeslagen wordt, levert meer klanten en leads op. Via goede statistieken volg je doorgaans zelf de prestaties van de site. Het contact met klanten en bezoekers blijvend onderhouden? Dan is email marketing een optie. Ook daar kan Bespoke bij van dienst zijn.

Website productie

Resultaatgerichte internetmarketing

Bespoke werkt resultaatgericht. De investeringen moeten renderen, dat is ons uitgangspunt. Door de zeer aantrekkelijke prijzen die Bespoke hanteert, worden investeringen doorgaans relatief snel terug verdiend. Ervaar zelf wat Bespoke kan betekenen.