Menu

Wij zijn merkversterkers die mensen en merken laten groeien

Plan een afspraak met bespoke
"A goal without a plan is just a wish."

De beste verbetering realiseer je door het beste uit jezelf te halen. Bespoke voelt en voedt het potentieel van het merk en de organisatie met de 9 merkdimensies van ‘merksterkte’. We visualiseren, creëren en implementeren innovatieve merken, businessmodellen, campagnes en belevingen.

We hebben oog en hart voor de diversiteit van mensen en een mateloze fascinatie voor technologische en sociale trends. We zullen daarom altijd de kracht en het streven van het merk verbinden met nieuwe mogelijkheden in combinatie met aspiraties van de doelgroepen. We zetten merken en mensen in beweging en wakkeren de liefde voor je merk aan.

Bespoke kenmerkt zich door een unieke mix van creativiteit, discipline en expertise waarmee we met onze partners (intensief) samenwerken aan concrete resultaten. Met onherstelbare verbetering tot gevolg.

Het merk aanzetten

Merksterkte is een systematische en creatieve groeistrategie om de ambitie, kracht en energie van merken en mensen optimaal te benutten. We zetten je mensen aan en versterken daarmee merken van binnenuit. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we de strategische koers, implementeren we de innovatieve hartslag, wakkeren we de liefde voor het merk aan, verkrijgen we inzicht in motieven van de doelgroepen en creëren we een effectieve dialoog met de markt. Met onherstelbare verbeteringen tot gevolg. 

Marketing strategie

Een sterk en vitaal merk staat voor:

✓   Een heldere, inspirerende toekomstvisie en strategische koers
✓   Effectieve teams die met plezier presteren
✓   Een sterke en slimme marktpositie

Een merk heeft 9 dimensies

Voor organisaties die volop in beweging zijn of juist een beweging in gang willen zetten geeft de Merksterkte-scorekaart inzicht in kracht en groeikansen. We versterken de drie pijlers van je merk: organisatie, gedrag en communicatie en realiseren verbeteringen op drie niveaus: richten, inrichten en verrichten. Gecombineerd vormen ze de negen merkdimensies.

De Merksterkte-scorekaart geeft de potentie van uw organisatie in één oogopslag weer. Deze snapshot van uw organisatie, mensen en merk kunnen we vaak al in een dag maken. Een onmisbaar startpunt om te groeien en uw business doelen te behalen.

Bespoke als merkversterkers

Bespoke...

  1. is gespecialiseerd in het analyseren van organisatie- en merkidentiteit. We weten de onzichtbare kant van organisaties te ontrafelen en vertalen in een ijzersterke positionering, merkstrategie, cultuurdiagnose, drijfverenanalyse en beweging in de markt. De creëren en implementeren onherstelbare verbeteringen waarin de mens centraal staat.
  2. is procesbegeleider bij revolutie, evolutie en revitalisatie binnen organisaties. We visualiseren strategie om vanuit gedeelde beelden het grootste draagvlak en de hoogst mogelijke souplesse voor de implementatie te creëren. Met onherstelbare verbetering tot gevolg. 
  3. brengt merken tot leven door de identiteit vorm te geven met een sprankelend karakter en eigen signatuur.
  4. verscherpt proposities en vergroten marktkansen door de ontwikkeling van nieuwe producten en merknamen.

Met onze innovatie tools en systematische creativiteit ontwikkelen we onderscheidende waardeproposities die in de organisatie verankerd worden. We leveren maatwerk merkbeleving voor de mensen die er toe doen. Binnen en buiten de organisatie. We onderzoeken en innoveren de interactie tussen merk en klant. Dankzij onze Insights-methodiek weten we hart en hoofd te raken.

Mensen maken het verschil. Op basis van de Merksterkte-methode maken we van medewerkers. Vanuit hun enthousiasme, persoonlijkheid, verbindingskracht, kennis en ervaring bouwen we aan doelgerichte teams, vol wilskracht en liefde voor het merk.